Serenity and style

With beautiful garden views and a complementary link between old and new parts of the house, this striking and distinctive kitchen resulted in The Myers Touch being a ‘Designer of the Year’ finalist in the Kitchen, Bedroom and Bathroom Industry Awards in 2011.

The Brief

When building an extension onto their 1908 home, this couple wanted a kitchen that would offer views across their garden. They also needed it to complement the old part of the house, whilst having a distinctive separation in the contemporary extension.

The Challenge

They now have a modern kitchen with light flooding in. The colours and materials provide a link with the existing oak flooring in the hallway. The stunning SieMatic units are in black high gloss lacquer, with integrated Gaggenau and Miele appliances.

The Outcome

The property owners and their guests enjoy garden views from the whole kitchen, particularly their bespoke, casual dining area with matt leather seating. The overall design and appliances meet both their practical and aesthetic needs, making it a relaxed environment to live in.

 

What the client said

This kitchen has been designed to fit perfectly around our lifestyle so it incorporates our functional requirements and style dreams. Mr F, Southampton